Pártetoválások, nem csak pároknak

A tetoválás akkor nyújt maradandó értéket, ha nem csak üres dísz, hanem érzelmileg is kapcsolódik viselőjéhez. Ez mindenkinél más, lehet egy mantra, megerősítés, vagy adhat erőt, energiát, emlékeket idézhet fel…

Pártetoválások

A pártetoválás lényege, hogy kétvagy több ember erős érzelmi kötelékét kifejezze. A kapcsolat lehet baráti, rokoni, szerelmi, de akár egy élmény is összekötheti a csoportot. Vannak egyértelmű, mindenki számára dekódolható tetoválások, de akadnak olyanok is, amit csak viselőik értenek, más számára nem világos, mi a jelentésük.

A pártetoválás szinte végtelen lehetőséget nyújt:

    Páros tetoválás - dátum

  • lehet írás (betű vagy szám), ami egy konkrét helyet, időpontot, idézetet jelent, és fontos annak a két embernek. Sokkal több lehetőség van egy ilyen tetoválásban, mintha valaki nevét vésetnénk magunkra, nem beszélve arról, hogy ha a kötelék elmúlik, nem kínos viselni.
  • Páros tetoválás - azonos minta

  • azonos kép vagy forma, ami szinte olyan, mint egy jegygyűrű. Egyértelműen kifejezi, hogy ez a két ember összetartozik. Persze itt is fontos, hogy mindkét fél tudjon a mintával azonosulni, közös döntés legyen.
  • Páros tetoválás - két fél kép

  • egy kép két különböző fele, összeérintve adnak ki egy egészet: „Egymásnak teremttettek”
  • Páros tetoválás - két összetartozó kép

  • két különböző kép, ami akár önmagában is értelmes, teljes alkotás, viszont ahogy egymás mellé kerülnek, egyértelműen kiderül, hogy összetartoznak, akárcsak viselőik.

Mindegyik esetben érdemes ugyanazzal a tetoválóval készíttetni a tetoválást, mert minden művész kicsit másképp dolgozik, és ebben az esetben apró dolgok is megváltoztathatják az összhangot.

A galériában számtalan ötletet láthatunk: