Brutális és nagyon fekete: brutal black project

Csak erős idegzetűeknek!

Brutal black project - tattoo

A tetoválás fáj, de a legtöbb ember számára a fájdalom csak egy viselhető, átmeneti érzés a végeredmény érdekében. A tetoválóművészek pedig általában szem előtt tartják a fájdalomküszöböt és munka közben szüneteket, kényelmet biztosítva enyhítik a szükségtelen szenvedést.

De mi történik akkor, ha direkt korlátozzák a vendéget, nem törődve az állapotával, fájdalomérzetével, kívánságaival, igényeivel, sőt azzal sem, hogy mit és hová szeretne tetováltatni.

Ez a brutális Black Project, amely „tönkreteheti az életed”. Ez az őrület egy olyan tetoválási forma, amelyet Valerio Cancellier, Cammy Stewart és Phillip 3Kreuze tetoválók hoztak létre, azzal a céllal, hogy az esztétika győzzön a fájdalom felett. Szerintük a módszer egyedülálló energiákat szabadít fel egy-egy ülés alatt, a rituális elemek pedig megidéznek egyfajta a pszeudo-halált és egyben az újjászületést is.

Abszolút rendellenesnek tűnik az szadista módszer, ahogyan a tűt direkt mélyen és hosszan betolva, hosszú, vastag, szinte végtelen fafaragás-szerű mozdulatokkal dolgozik a Black Project tetoválója, miközben az ügyfél gyakran menekülni próbál… De leállás maximum síráskor vagy hányáskor fordulhat elő.

Vajon miért akarna bárki is elviselni ilyen brutális, szadista bánásmódot?

A Black Project alkotói szerint ez a folyamatról és a bátorságról szól.
„Mennyire akarsz valamit? Átgondoltad-e az utat? A tetoválás csak egy emlékeztető, hogy mit tanultál magadról a folyamat során.”