Stranger Things tetoválások

A Stranger Things napjaink egyik legnépszerűbb sorozata, a harmadik évad nemrégiben ért véget. Azóta világszerte zajlik a kibeszélő – mi most a rajongók tetoválásai között nézünk körbe.

Stranger Things tetoválások

Amit feltétlenül érdemes tudni a sorozatról, az pár mondatban talán annyi, hogy a Netflix saját gyártásában készült, 2016-ban kezdődött, jelenleg a harmadik évadnál tart, de biztosan tudható, hogy elkészül a negyedik is.

1983-ban kezdünk, a helyszín egy fiktív amerikai kisváros, ahol egy kisfiú váratlan eltűnése kavarja fel a mindennapokat. A kutatásba a család, a rendőrség és természetesen a barátok is nagy erőkkel vetik bele magukat, és egyre különösebb dolgok történnek…

A hihetetlen népszerűség rengeteg összetevőből adódik, egyik kétségkívül a ’80-as évek atmoszférája, ennek a korszaknak a nosztalgikus filmes stílusa – akár a sci-fi, akár a horror elemeket tekintjük – de a remek színészek, a zene és nem utolsósorban az izgalmas történet is hozzájárul a kultusszá váláshoz.

A tetoválások mintái között sok realisztikus karakterportrét találunk, de igazán kreatív a választék, tulajdonképpen az old schooltól az optikai vonalason át az egyszerű feliratokig, minden stílus képviselteti magát.