Tetovált ikonok

Cheyenne Randall, Seattle-i tetoválóművész merész projektbe fogott amikor a szórakoztatóipar híres ikonjait „alakította” át tetoválttá.

Az ügyes rajzolással és tervezéssel készült digitalizált képek célja a tetoválás tabu fogalmának újragondolása volt, ezzel a módszerrel Randall a hagyományos amerikai tetoválókultúrát egyesíti a történelem leghíresebb pop ikonjaival.

„Elkezdtem tetoválásokat rajzolni a magazinokban szereplő egyes személyiségekre, és ezzel kezdeni akartam valamit. Megtanultam a Photoshopot kezelni, megszállottságot éreztem, amikor megláttam, hogy a kedvenc híres embereim közül néhány talán úgy néz ki, mintha egy párhuzamos univerzumban élne, illetve egy másik úton haladna az életben.”

De minden tetoválás, amelyet egy-egy hírességre helyezett, különleges jelentéssel bír – mondja Randall, és hozzáteszi, hogy „jó móka különböző, egymástól elkülönülő tetoválásokat egybefűzni és akár egy történetet is elmesélni velük”.

A tetoválóművész már több mint 2500 képet értelmezett át, rendszeresen kiállít, illetve részletesen beszámol munkáiról a Tumblren és az Instagramon.