Adam Levine (Maroon 5) tetoválásai

Idén februárban, az 53. Super Bowl félidejében, a háromszoros Grammy-díjas Adam Levine vezette Maroon 5 volt a fellépő. A nálunk kevésbé ismert, de Amerikában egyértelműen szupersztárnak számító énekes/zeneszerző/üzletember/alkalmi színész, nemcsak a karrierjéről, de tetoválásairól is híres.

Levine tetoválásai csodálatos szinkronban állnak sokat – és nem alaptalanul – dícsért rocksztár fizikumával, ennek a harmóniának pedig jelentős szerepe van az image-ében.

Adam Levine tetoválása

A világsajtó rengeteget foglalkozott már az egyes minták jelentésével, minket azonban ezúttal egy másik megközelítés érdekel.

Adam Levine a tökéletes példa arra, hogy az évek során fokozatosan fejlesztett újabb minták hogyan mutatnak/mutathatnak harmonikus összképet, egy jól átgondolt koncepció alapján.

Nagyon fontos feladata a tetoválónak – és persze a tetoválás igénylőjének is – hogy a régi minták mellé az újakat miképpen helyezze el, úgy hogy az összkép ne legyen zavaros, kövesse a test vonalát, a sok kis tetoválás pedig egy „egész” kiegyensúlyozott látványát nyújtsa.

Levine estében ebben az is fontos szerepet játszik, hogy tetoválásai nagyrészt old school jellegűek, tehát a stílus adott.